Vaktmestertjenester i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden

Nyhet! Vi kan nå hjelpe med generelle vaktmestertjenester. Alt fra å klippe plenen og kjøre bort søppel, til å ta trappevasken i borettslaget

Vaktmester for borettslag og private

Vi kan hjelpe alt fra private til borettslag med generelle vaktmestertjenester i store bygg. Vi fikser det meste: Skifte lyspærer, klippe gresset, male taket, vaske fasaden og kjøre bort søppel. Ta kontakt for å sette opp en rutine som passer for dere.

Skreddersydd vaktmestertjeneste

.Vi er fleksible i Fixit Renhold, og vi finner en løsning som passer for dere. Vi er glade for å stille opp uansett om dere ønsker hjelp til et enkelt oppdrag, en fast avtale hver uke/sesong eller om dere leier oss inn på timesbasis.

Fixit Renhold – Vaktmestertjenester utført med moderne utstyr av profesjonelle fagfolk

Vi har også renholdstjenester

Kontorrenhold

Hos oss tilpasser vi kontorrengjøringen etter dine behov og ønsker. Noen har behov for renhold hver dag, andre bare en gang i uken.

Vaskehjelp

Er du en av de som har en travel hverdag, men likevel ønsker hjemmet rent? Med Fixit Renhold kan du betale deg fri fra den kjedelige husvasken.

Vinduspuss

Trenger du hjelp til å vaske vinduene? Vi har moderne utstyr for vinduspuss av kontorbygg, borettslag, butikklokaler og lignende.

Flyttevask

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg!